top of page

Om Matfikseren

Utsiden matfikseren.jpg

Matfikseren AS har over 18 års erfaring med catering, kantinedrift og selskapsmat.

 

Firma ble etablert i mai 2005 under navnet Gamle Fritjof og holdt til Svelvik. Ettersom etterspørselen etter våre tjenester økte, fikk vi behov for et nytt og større produksjonskjøkken. Virksomheten flyttet derfor til Drammen i 2016 og endret samtidig firmanavn til
Matfikseren AS.

Ved siden av vår daglige cateringvirksomhet på Matfikseren, drifter vi også 2 bedriftskantiner og 4 skolekantiner. 

Vi i Matfikseren er genuint opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, og er et entusiastisk team som brenner for god mat. Vi ønsker å formidle ekte matglede og hjemmelagde smaker til ditt festbord, møte eller arrangement. Vi er overbevist om at god og ærlig mat laget fra bunnen av - med gode og ferske råvarer - har stor innvirkning på ytelse og trivsel.

Vi kaller det inspirert matglede vi er stolte av!

 

Til bedrifter
Med vår mange års erfaring med catering til bedrifter tør vi påstå at vi vet hva som funker til de fleste anledninger - interne møter eller til de større konferansene og eventer med flere måltider. Send oss gjerne en e-post om du ønsker mer info.

Vi leverer til alle!
Snitter til foreningen, tapas til 40-årslaget, 3-retters festmiddag til bryllupet, buffeter til konferansen, overtidsmat til sultne arbeidere, møtemat der viktige beslutninger skal treffes og store festbanketter. Ingen anledning for liten og ingen for stor!

bottom of page