top of page

🎇 GODT NYTTÅR 🎇

Et nytt år står og venter, og vi på Matfikseren har lyst til å ønske alle våre flotte kunder og samarbeidspartnere et riktig GODT NYTTÅR !


Når vi ser tilbake på det siste året, bringer det med seg utallige gode minner, verdifulle erfaringer, og fantastiske opplevelser som vi tar med oss inn i det nye året.


Vi har funnet ut at folkene som bor i Drammen og omegn er glad i en fest, for vi har solgt over 4000 porsjoner av festtapasen vår i 2023.


I den uoffisielle PINNEKJØTT vs RIBBE konkurransen er det ingen tvil – ribba stikker av med seieren! Vi solgte omtrent 2500 tallerkener med ribbe sammenlignet med 130 tallerkener med pinnekjøtt under julebordsesongen 2023 🎅

Året 2023 har virkelig vært kjærlighetens år 💑, med levering av mat til 15 fantastiske bryllup ❤


Vi kokker viser at vi kan mer enn å bare lage mat – vi pusset opp og malte kontorlokalene våre denne sommeren. 💪 Ta gjerne turen innom oss i Konnerudgata, vi har alltid en kaffekopp og noe godt på lur 😉


Vi har blitt kjent med mange flotte folk da vi ble sponsor i SIF, og vi har levert mat til deres hjemmekamper på Gamle gress.

Næringslivet i Drammen er viktig for oss, og i Strømsgodsets nettverk treffer vi veldig mange.


Kanskje ikke så mange som er klar over det? Men det er Matfikseren som leverer mat til Union Scene og Drammen Teater sine eventer og konferanser. Utrolig hyggelig at Drammen scener ønsket å fornye kontrakten med oss.


Vi drifter også forskjellige skolekantiner, og i 2023 fikk vi en ny i rekken på Røyken VGS.


Her er noen høydepunkter fra alt vi har vært med på i løpet av 2023. Takk for et fantastisk år, og vi ser frem til å fortsette å servere dere deilige retter i året som kommer! 🍽️🎉64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page