Bryllup
Gratulerer så mye med bryllup!
​
Nå begynner planleggingen, "hva skal vi servere?"
Skal dere servere en 3-retter, eller skal dere gå for buffet?
Her er det ingen fasit svar... Heldigvis!
Det er deres dag, og dere kan servere akkurat hva dere selv ønsker.
Under har vi satt sammen noen forslag som vi tenker kan passe til en slik stor dag.
​
Og som alltid, finner dere ikke akkurat det dere tenkte på i menyene under?
Skreddersyr vi gjerne egen alternativer.
​
Selskapsmeny
Ved selskap over 30 personer er kokk inkludert i kuvert prisen
når man bestiller fra selskapsmenyen.
Bestillinger på selskap under 30 personer, vil leie av kokk komme
på kr 4500,-
​
Forretter
​
​
Langtidsbakt ørretfilet med urterømme, babyleafsalat og urteolje
(A: fisk og melk)
kr 135,- pr pers
Laksesashimi med wasabimajones og wakamesalat
(A: fisk, egg, soya, sesam, gluten, sulfitt og sennep)
kr 145,-pr pers
​
Caprese servert på grillet foccacia med pesto
(A: gluten, nøtter og melk)
kr 105,- pr pers
​
Spekeskinke med melonsalat og rømmedressing
(A: melk)
kr 145,- pr pers
​
Appelsin og honningstekt andebryst med kremet eplesalat og aspargesbønner
(A: melk, egg, selleri og sennep)
kr 185,- pr pers
​
Hovedretter
​
Urtebresert svinenakke med glaserte rotgrønnsaker, ovnsbakte poteter og kremet peppersaus (A: melk, soya, hvete, gluten, selleri, sennep)
kr 375,- pr pers
Kyllingfilet med soltørket tomat, appelsin glaserte gulerøtter, potet- og selleripure og estragonsjy (A: melk, soya, hvete, gluten, selleri, sennep)
kr 375,- pr pers
Andebryst med glaserte grønnsaker og aigredaux saus
(A: melk, selleri, sennep)
kr 495,- pr pers
Helstekt kalvemørbrad servert med primørgrønnsaker og kremet portvinssaus
(A:melk, selleri, sennep)
kr 475,- pr pers
Bakt kveite med primørgrønnsaker og smørsaus
(A: fisk,melk)
kr 455,- pr pers
​
POTETVALG:
Kokte poteter
Urtestekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter (inneholder melk)
Råstekte poteter
​
​
Alle rettene er beregnet servert 1 gang.
Vi serverer gjerne 2 ganger for kr 80,- i tillegg pr pers
Desserter
​
Sjokolademousse med bringebærsorbet og pasjonsfruktsaus
(A: melk, egg, peanøtter, nøtter)
kr 140,- pr pers
Crème brulée med friske bær
A:melk, egg)
kr 155,- pr pers
Vaniljepannacotta med friske bær og sprøtt bakverk
(A: melk, gluten)
kr 115,- pr pers
Sitronterte med brent marengs og jordbær
(A: melk, egg og gluten)
kr 155,- pr pers
​
Sesongens dessert
Kjøkkenet setter opp etter sesong- spør ved bestilling hva som er på menyen
kr 115,- pr pers
​
​
Tiramius med friske bær og kaffesirup
(A: gluten, melk og egg)
kr 155,- pr. pers
Luksustapas
En større meny med et rikelig utvalg av våre populære tapasretter.
Maten vil bli levert ferdig opplagt og pyntet på fat, det eneste som må tenkes
på er å ha et ledig buffet bord til å sette maten ut på og noe å ta maten med.
Minstebestilling: 15 pers
KALDE RETTER:
Ørretspyd med ristede sesamfrø og ponzusaus (A: soya, hvete, gluten, fisk, sesam)
Brokkolisalat med ristede gresskarkjerner (A: egg og sulfitt)
Spekeskinke, chorizo, manchego ost (A: melk, soya)
Tomat og mozzarella salat (A: melk, selleri, sennep)
Pastasalat (A: melk, egg, soya, gluten, hvete, selleri, sennep)
Oliven (A:soya)
Pimientos De Padron
Trøffelmajones (A: egg, selleri, sennep)
Husets pesto (A: melk, peanøtter, nøtter, gluten)
Focaccia (A: gluten)
Smør (A: melk)
VARME RETTER:
Spanske kjøttboller i tomatsaus (A: selleri, sennep)
Sataybraisert svinenakke med sataymarinade (A: soya, hvete, gluten selleri, sennep)
Sitronmarinert kylling overlår (A: sennep)
Urte- og hvitløksmarinerte scampi (A: skalldyr)
Kyllingspyd Bombay (A: selleri, sennep)
Dadler med bacon
Ovnsbakte poteter (A: selleri, sennep)
kr 615,- pr pers
Luksuskoldtbord
Vårt største koldtbord, med et rikelig utvalg.
Passer fint til jubileum og andre større begivenheter.
Maten vil bli levert ferdig opplagt og pyntet på fat, det eneste som må tenkes
på er å ha et ledig buffet bord til å sette maten ut på og noe å ta maten med.
Minstebestilling: 15 pers
KALDT:
Varm og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)
Eggerøre (A: egg)
Skalldyroppsats med blåskjell, reker og kreps (A: skalldyr og bløtdyr)
Kalkunbryst med waldorfsalat (A: selleri, sennep, melk, egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)
Spekeskinke og spekepølse
Rømme (A: melk) og majones (A:egg og sennep)
Brie (A: melk) med eplechutney (A: sulfitt)
Kremet potetsalat (A: egg, melk, sennep og sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)
Loff, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, spor av nøtter og sesamfrø, melk)
VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Sennepsglasert svinenakke med fløtesaus (A: selleri, sennep, melk)
Ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker (A: selleri, sennep)
Kr 615,- pr pers
Aperitiff
Ved siden av velkomstdrikken, kan det være lurt å ha noe snacks fremme
som gjestene kan forsyne seg av.
Under er noen retter som passer fint som aperitiff snacks.
​
​
Lefserull med røket laks, Philadelphia og dill
(A: melk, fisk, gluten)
kr 35 ,- pr pers
Lefserull med spekeskinke og pesto
(A: nøtter, gluten)
kr 35 ,- pr pers
​
Spyd med spekeskinke og melon
kr 40,- pr pers
Quich med spinat
(A: melk, gluten, egg )
kr 50,- pr pers
Manchego
(A: melk)
kr 35,- pr pers
​
Aperitif - mix
​
Lefserull med røket laks & spekeskinke med pesto
Manchego
Spyd med spekeskinke og melon
Chili og soya bakte mandler. (A: soya, nøtter)
kr 155,- pr pers
​
​
​