top of page


Buffeter - koldtbord

Et klassisk koldtbord går aldri av moten, og et utvalg av tradisjonelle retter smaker alltid godt mener vi. 

Maten blir levert fix ferdig anrettet på fat og i skåler, slik at det for deg bare er å sette det frem på buffet bordet. 

Familiebuffet

En blanding av det beste fra tapas og koldtbord.

Passer fint når eksempel flere generasjoner møtes. 

Minstebestilling: 10 pers


KALDT:
Lokalt røket laks fra Hansens Røkeri med eggerøre (A: fisk, egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)

Spekeskinke og spekepølse

Vellagret Jarlsberg XO og brie (A: melk)
Grønn salat med dressing A: melk, sennep)
Kremet potetsalat (A: egg, sulfitt)
Aioli (A: melk, egg, selleri, sennep)
Focaccia, brød og smør (A: gluten, hvete, melk)

VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Urte- og hvitløksmarinert scampi (A: skalldyr)
Braisert svinenakke med sataymarinade (A: soya, gluten, hvete, selleri, sennep)
Grillet kylling overlår (A: selleri, sennep)


 

kr 550,- pr pers

koldtbord .jpg
festkoldtbord.jpg

Festkoldtbord

Klassisk koldtbord

Minstebestilling: 10 pers

​

KALDT:

Varmrøket og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)  

Eggerøre (A:egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)
Røkt skinke med waldorfsalat (A: melk, egg)
Spekeskinke og spekepølse

Rømme (A: melk)
Kremet potetsalat (A:egg, sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)
Loff, grovbrød og smør (A: gluten, spor av nøtter, sesamfrø, melk)

 

VARMT:

Karbonader med stekt løk (A:melk, selleri, sennep)

Grillet kyllingoverlår (A:selleri, sennep)

​

​

Kr 520,- pr pers

Spekematbuffet

En flott anretning med tradisjonell norsk spekemat.

Minstebestilling: 10 pers

​

Spekeskinke
Fenalår
Chorizo
(A: melk)
Morrpølse
Rødvinspølse
Potetsalat
(A: melk, sulfitt)
Grønn salat og eggerøre (A: inneholder egg)
Rømme og dressing (A:melk, egg)
Melon
Loff
, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, rug, melk)

 

​

kr 410,- pr pers

 

​

skinkefat.jpg
skalldyr_edited.jpg

Luksuskoldtbord

Vårt største koldtbord, med et rikelig utvalg. 

Passer fint til jubileum og andre større begivenheter. 

Minstebestilling: 15 pers


KALDT:

Varm og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)  

Eggerøre (A: egg)

Skalldyroppsats med blåskjell, reker og kreps (A: skalldyr og bløtdyr)  

Kalkunbryst med waldorfsalat (A: selleri, sennep, melk, egg)

Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)

Spekeskinke og spekepølse

Rømme (A: melk) og majones (A:egg og sennep)

Brie (A: melk) med eplechutney (A: sulfitt) 
Kremet potetsalat (A: egg, melk, sennep og sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)

Loff, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, spor av nøtter og sesamfrø, melk)

VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Sennepsglasert svinenakke med fløtesaus (A: selleri, sennep, melk)
Ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker  (A: selleri, sennep)

 


Kr 615,- pr pers

Desserter

Hvem kan vel ikke la seg friste av noe søtt etter et godt måltid? 

Minstebestilling: 10 pers

​

Karamellpudding med krem (A: melk, egg)
kr 120,- pr pers

Vanilje pannacotta med friske bær (A:  melk)
kr 110,- pr pers

Creme brulee med friske bær (A: melk, egg)
kr 155,- pr pers

Sjokolade mousse med friske bær (A: melk, egg, spor av nøtter, peanøtter)
kr 115,- pr pers

Tapasdessert
Tre typer dessert med friske bær som kjøkkenet setter sammen etter sesong. Spør om allergener ved bestilling
kr 155,- pr pers

Sjokolademoussekake
(A: melk, egg, nøtter, peanøtter, gluten, hvete)
kr 145,- pr pers

Selskapsmat05desserter2.jpg

Kontakt oss!

Takk for henvendelsen! Vi kontakter deg snart.

 

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler.

  • Instagram
  • Facebook

Bestilling: 922 51 269  //  info@matfikseren.no

STOLT SPONSOR 

Nyttige linker 

©2023 by Matfikseren

DHK - Merke.png
bottom of page