Buffeter - koldtbord
Et klassisk koldtbord går aldri av moten, og et utvalg av tradisjonelle retter smaker alltid godt mener vi.
Maten blir levert fix ferdig anrettet på fat og i skåler, slik at det for deg bare er å sette det frem på buffet bordet.
Familiebuffet
En blanding av det beste fra tapas og koldtbord.
Passer fint når eksempel flere generasjoner møtes.
Minstebestilling: 10 pers
KALDT:
Lokalt røket laks fra Hansens Røkeri med eggerøre (A: fisk, egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)
Spekeskinke og spekepølse
Vellagret Jarlsberg XO og brie (A: melk)
Grønn salat med dressing A: melk, sennep)
Kremet potetsalat (A: egg, sulfitt)
Aioli (A: melk, egg, selleri, sennep)
Focaccia, brød og smør (A: gluten, hvete, melk)
VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Urte- og hvitløksmarinert scampi (A: skalldyr)
Braisert svinenakke med sataymarinade (A: soya, gluten, hvete, selleri, sennep)
Grillet kylling overlår (A: selleri, sennep)
kr 550,- pr pers


Festkoldtbord
Klassisk koldtbord
Minstebestilling: 10 pers
​
KALDT:
Varmrøket og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)
Eggerøre (A:egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)
Røkt skinke med waldorfsalat (A: melk, egg)
Spekeskinke og spekepølse
Rømme (A: melk)
Kremet potetsalat (A:egg, sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)
Loff, grovbrød og smør (A: gluten, spor av nøtter, sesamfrø, melk)
VARMT:
Karbonader med stekt løk (A:melk, selleri, sennep)
Grillet kyllingoverlår (A:selleri, sennep)
​
​
Kr 520,- pr pers
Spekematbuffet
En flott anretning med tradisjonell norsk spekemat.
Minstebestilling: 10 pers
​
Spekeskinke
Fenalår
Chorizo (A: melk)
Morrpølse
Rødvinspølse
Potetsalat (A: melk, sulfitt)
Grønn salat og eggerøre (A: inneholder egg)
Rømme og dressing (A:melk, egg)
Melon
Loff, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, rug, melk)
​
kr 410,- pr pers
​


Luksuskoldtbord
Vårt største koldtbord, med et rikelig utvalg.
Passer fint til jubileum og andre større begivenheter.
Minstebestilling: 15 pers
KALDT:
Varm og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)
Eggerøre (A: egg)
Skalldyroppsats med blåskjell, reker og kreps (A: skalldyr og bløtdyr)
Kalkunbryst med waldorfsalat (A: selleri, sennep, melk, egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)
Spekeskinke og spekepølse
Rømme (A: melk) og majones (A:egg og sennep)
Brie (A: melk) med eplechutney (A: sulfitt)
Kremet potetsalat (A: egg, melk, sennep og sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)
Loff, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, spor av nøtter og sesamfrø, melk)
VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Sennepsglasert svinenakke med fløtesaus (A: selleri, sennep, melk)
Ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker (A: selleri, sennep)
Kr 615,- pr pers
Desserter
Hvem kan vel ikke la seg friste av noe søtt etter et godt måltid?
Minstebestilling: 10 pers
​
Karamellpudding med krem (A: melk, egg)
kr 120,- pr pers
Vanilje pannacotta med friske bær (A: melk)
kr 110,- pr pers
Creme brulee med friske bær (A: melk, egg)
kr 155,- pr pers
Sjokolade mousse med friske bær (A: melk, egg, spor av nøtter, peanøtter)
kr 115,- pr pers
Tapasdessert
Tre typer dessert med friske bær som kjøkkenet setter sammen etter sesong. Spør om allergener ved bestilling
kr 155,- pr pers
Sjokolademoussekake
(A: melk, egg, nøtter, peanøtter, gluten, hvete)
kr 145,- pr pers
