top of page


Buffeter - koldtbord

Et klassisk koldtbord går aldri av moten, og et utvalg av tradisjonelle retter smaker alltid godt mener vi. 

Maten blir levert fix ferdig anrettet på fat og i skåler, slik at det for deg bare er å sette det frem på buffet bordet. 

Familiebuffet

En blanding av det beste fra tapas og koldtbord.

Passer fint når eksempel flere generasjoner møtes. 

Minstebestilling: 10 pers


KALDT:
Lokalt røket laks fra Hansens Røkeri med eggerøre (A: fisk, egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)

Spekeskinke og spekepølse

Vellagret Jarlsberg XO og brie (A: melk)
Grønn salat med dressing A: melk, sennep)
Kremet potetsalat (A: egg, sulfitt)
Aioli (A: melk, egg, selleri, sennep)
Focaccia, brød og smør (A: gluten, hvete, melk)

VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Urte- og hvitløksmarinert scampi (A: skalldyr)
Braisert svinenakke med sataymarinade (A: soya, gluten, hvete, selleri, sennep)
Grillet kylling overlår (A: selleri, sennep)


 

kr 525,- pr pers

koldtbord .jpg
festkoldtbord.jpg

Festkoldtbord

Klassisk koldtbord

Minstebestilling: 10 pers

​

KALDT:

Varmrøket og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)  

Eggerøre (A:egg)
Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)
Røkt skinke med waldorfsalat (A: melk, egg)
Spekeskinke og spekepølse

Rømme (A: melk)
Kremet potetsalat (A:egg, sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)
Loff, grovbrød og smør (A: gluten, spor av nøtter, sesamfrø, melk)

 

VARMT:

Karbonader med stekt løk (A:melk, selleri, sennep)

Grillet kyllingoverlår (A:selleri, sennep)

​

​

Kr 490,- pr pers

Spekematbuffet

En flott anretning med tradisjonell norsk spekemat.

Minstebestilling: 10 pers

​

Spekeskinke
Fenalår
Chorizo
(A: melk)
Morrpølse
Rødvinspølse
Potetsalat
(A: melk, sulfitt)
Grønn salat og eggerøre (A: inneholder egg)
Rømme og dressing (A:melk, egg)
Melon
Loff
, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, rug, melk)

 

​

kr 385,- pr pers

 

​

skinkefat.jpg
skalldyr_edited.jpg

Luksuskoldtbord

Vårt største koldtbord, med et rikelig utvalg. 

Passer fint til jubileum og andre større begivenheter. 

Minstebestilling: 15 pers


KALDT:

Varm og kaldrøket laks fra Hansens Røkeri (A: fisk)  

Eggerøre (A: egg)

Skalldyroppsats med blåskjell, reker og kreps (A: skalldyr og bløtdyr)  

Kalkunbryst med waldorfsalat (A: selleri, sennep, melk, egg)

Roastbiff med remulade (A: egg, selleri, sennep, sulfitt)

Spekeskinke og spekepølse

Rømme (A: melk) og majones (A:egg og sennep)

Brie (A: melk) med eplechutney (A: sulfitt) 
Kremet potetsalat (A: egg, melk, sennep og sulfitt)
Grønn salat med dressing (A: melk, sennep)

Loff, grovbrød og smør (A: gluten, hvete, spor av nøtter og sesamfrø, melk)

VARMT:
Karbonader med stekt løk (A: melk, selleri, sennep)
Sennepsglasert svinenakke med fløtesaus (A: selleri, sennep, melk)
Ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker  (A: selleri, sennep)

 


Kr 580,- pr pers

Desserter

Hvem kan vel ikke la seg friste av noe søtt etter et godt måltid? 

Minstebestilling: 10 pers

​

Karamellpudding med krem (A: melk, egg)
kr 115,- pr pers

Vanilje pannacotta med friske bær (A:  melk)
kr 105,- pr pers

Creme brulee med friske bær (A: melk, egg)
kr 145,- pr pers

Sjokolade mousse med friske bær (A: melk, egg, spor av nøtter, peanøtter)
kr 110,- pr pers

Tapasdessert
Tre typer dessert med friske bær som kjøkkenet setter sammen etter sesong. Spør om allergener ved bestilling
kr 145,- pr pers

Sjokolademoussekake
(A: melk, egg, nøtter, peanøtter, gluten, hvete)
kr 135,- pr pers

Selskapsmat05desserter2.jpg
bottom of page