top of page

Selskapsmenyer

Planlegger du bryllup, jubileum eller noe annet gøy? 

Sjekk ut våre selkapsmenyer under. 

​

Ved selskap under 30 personer kommer leie av kokk i tillegg på kr 3500,-
Ved selskap over 30 personer er leie av kokk inkludert i prisen.

Forretter

​

Minstebestilling: 10 pers

​

Langtidsbakt ørretfilet med urterømme, babyleafsalat og urteolje 

(A: fisk og melk) 
kr 135,- pr pers

​

 

Laksesashimi med wasabimajones og wakamesalat 

(A: fisk, egg, soya, sesam, gluten, sulfitt og sennep)
kr 145,-pr pers

​

​

Caprese servert på grillet foccacia med pesto 

(A: gluten, nøtter og melk) 

kr 105,- pr pers

​

​

Spekeskinke med melonsalat og rømmedressing 

(A: melk) 

kr 145,- pr pers

​

​

Appelsin og honningstekt andebryst med kremet eplesalat og aspargesbønner

(A: melk, egg, selleri og sennep) 

kr 185,- pr pers 

Hovedretter fisk

Minstebestilling: 10 pers
 
Breiflabb bakt i spekeskinke med sellerirotpure
Aspargesbønner og soyasjy

(A: melk, soya, hvete, gluten, fisk, selleri, sennep)
kr 445,- pr pers

 

Basilikumkveite med primørgrønnsaker og smørsaus

(A: melk, fisk, skalldyr, selleri, sennep)
kr 455,- pr pers

 

Urtebakt ørret med petit poise pure, sesongens grønnsaker og hvitvinssaus

(A: melk, hvete, gluten, fisk, selleri, sennep, sulfitt)

kr 395,- pr pers

​

​

POTETVALG:
Kokte poteter
Urtestekte amandine poteter 

Fløtegratinerte poteter (A: melk)
Råstekte poteter

kveite .jpg
kalv .jpg

Hovedretter kjøtt

Alle rettene er beregnet servert 1 gang.

Vi serverer gjerne 2 ganger for kr 80,- i tillegg pr pers.

Minstebestilling: 10 pers

​

Urtebresert svinenakke med glaserte rotgrønnsaker, ovnsbakte poteter og kremet peppersaus (A: melk, soya, hvete, gluten, selleri, sennep)
kr 375,- pr pers

 

Kyllingfilet med soltørket tomat, appelsin glaserte gulerøtter, potet- og selleripure og estragonsjy

(A: melk, soya, hvete, gluten, selleri, sennep)
kr 375,- pr pers

 

Andebryst med glaserte grønnsaker og aigredaux saus

(A:melk, selleri, sennep)
kr 475,- pr pers


Plommemarinert svinefilet servert med rotgrønnsaker og kremet soppsaus

(A:melk, selleri, sennep)
kr 395,-  pr pers

 

Urtefylt lammelår servert med selleripure, aspargesbønner og rødvinssaus

(A: melk, selleri, sennep)
kr 425,- pr pers

 

Helstekt kalvemørbrad servert med primørgrønnsaker og kremet portvinssaus

(A: melk, selleri, sennep)

kr 445,-  pr pers

 

Okse indrefilet med sesongens grønnsaker, stekt sopp og rødvinssaus

(A: melk, hvete, gluten, soya,  selleri, sennep)
kr 495,-  pr pers

 

Hjorteplomme servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt sopp og kremet viltsaus

(A: melk, hvete, gluten, soya,  selleri, sennep)
kr 475,-  pr pers

 

​

​

POTETVALG:

Kokte poteter

Urtestekte amandine poteter 

Fløtegratinerte poteter (A: melk)

Råstekte poteter

Desserter

En søt avslutning til festmåltidet. 

Minstebestilling: 10 pers

 

Sjokolademousse med bringebær sorbet og pasjonsfruktsaus

(A: melk, egg, peanøtter, nøtter)
kr 140,- pr pers

 

Crème brulée med friske bær

(A:melk, egg)
kr 145,- pr pers

 

​

Vaniljepannacotta med sprøtt bakeverk 

(A: melk, gluten) 
kr 115,- pr pers

​

Sitronterte med brent marengs og jordbær 

(A: melk, egg, gluten) 

kr 145,- pr pers

​

Sesongens dessert 

Kjøkkenet setter opp etter sesong, spør ved bestilling hva som er på menyen. 

kr 115,- pr pers

​

Tiramisu med friske bær og kaffesirup  

(A: melk, egg, gluten) 

kr 155,- pr pers

​

tiramius.jpg
bottom of page