Ukens varmmat
Uten mat og drikke, duger helten ikke. Noen ganger er det behov for å jobbe litt ekstra, og da må man ha litt påfyll av energi før man igjen giver løs på arbeidet. Under ser dere hva som er på ukens meny.
Når arbeidsdagen blir lang, er god og næringsrik mat helt avgjørende. Matfikseren leverer varm lunsj og overtidsmat til bedrifter i Drammen og omegn – raskt, fleksibelt og alltid laget av gode råvarer. Perfekt når teamet trenger et ekstra måltid for å holde energien oppe.
Se ukens varmlunsjmeny og bestill til samme dag innen kl. 12:00.

Meny uke 48
Maten blir levert som en buffet hvis ikke annet er avtalt.
Allergi, eller annet vi må ta hensyn til? Gi beskjed så blir menyen tilpasset
Mandag:
Kalkunbryst servert med rødkål, aspargesbønner, kokte poteter, tyttebær og fløtesaus
(A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Tirsdag:
Bakt torsk med bacon, kokte grønnsaker og patata bravas
(A: fisk, selleri, sennep)
Onsdag:
Medisterkaker i brun saus, kokte grønnsaker, poteter og tyttebær
(A: melk, selleri, sennep)
Torsdag:
Biff stroganoff servert med ris, salat og brød
(A: melk, selleri,sennep og gluten i brødet)
kr 225 ,- ink.mva pr. pers.





