Julemat
Skal du arrangerer julebord eller julelunsj for jobben, vennegjengen eller familien?
Vi har et godt utvalg av julemenyer, alt fra klassisk julemat til juletapas.
Finner du ikke akkurat det du ser etter, skreddersyr vi gjerne en egen meny.
Julemiddag
Maten vil bli servert som en buffet.
Minstebestilling: 10 pers
JULEMAT LITEN
2 ribbestykker (A: selleri, sennep)
1 medisterkake (A: melk, selleri, sennep)
1 pølse
Surkål og rødkål (A: sulfitt)
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
kr 365,- pr pers
JULEMAT STOR
2 ribbestykker (A: selleri, sennep)
2 medisterkaker (A: melk, selleri, sennep)
2 pølser
Surkål og rødkål (A: sulfitt)
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
kr 415,- pr pers
JULEMAT EKSTRA STOR
3 ribbestykker (A: selleri, sennep)
2 medisterkaker (A: melk, selleri, sennep)
2 pølser
Surkål og rødkål (A: sulfitt)
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
kr 455,- pr pers
PINNEKJØTT 2 x servering
Kålrotstappe (A: melk)
Poteter, sjy
kr 485,- pr pers
BLANDINGSMENY
2 ribbestykker (A: selleri, sennep)
1 medisterkake (A: melk, selleri, sennep)
1 pølse
Surkål og rødkål (A: sulfitt)
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
3 biter pinnekjøtt
Kålrotstappe (A: melk)
Poteter
kr 450,- pr pers
DESSERT
Riskrem med rødsaus (A: melk)
kr 95,- pr pers
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus (A: egg, melk)
kr 115,- pr pers
Julens tapasdessert 3 smaker
(A: melk, egg, nøtter, peanøtter, gluten, sulfitt)
kr 145,- pr pers


Julebordbuffet
En stor og rikholdig julebordsbuffet, med klassiske tradisjonelle julesmaker.
Minstebestilling: 15 pers
KALDT:
Rakørret (A: fisk), gravet laks (A: sennep og fisk) , røketlaks (A: fisk)
Roastbeef (A: selleri, sennep)
Ribberull (A: selleri, sennep)
Kalkunbryst (A: selleri, sennep)
Sylte (A: selleri, sennep)
Spekeskinke, morrpølse
Tilbehør:
Rømme (A: melk) og remulade (A: egg, seller, sennep, sulfitt)
Sylteagurk og rødbeter (A: sennep og sulfitt), rødløk, tyttebær
Sennepsaus (A: egg, sennep, selleri, sulfitt)
Eggerøre (A: egg)
Potetsalat (A: melk, egg, sulfitt)
waldorfsalat (A: melk, egg, selleri)
Sennep
Brød (A: gluten, hvete, spor av sesam, nøtter), lefser (A: gluten, hvete),
flatbrød (A: gluten, hvete, rug, havre) og smør (A: melk)
VARMT:
Ribbe (A: selleri og sennep)
Medisterkaker, medisterpølser (A: melk, selleri, sennep)
Surkål og rødkål (A: sulfitt)
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Pinnekjøtt, kålrabistappe (A: melk)
Poteter
DESSERT:
Riskrem med rødsaus (A:melk)
kr 595,- pr. pers
Juletapas
Julemat med en liten vri sammen med klassiske tapasretter.
Minstebestilling: 10 pers
KALDE RETTER
Wraps med sylte og sennep (A: melk, gluten, selleri og sennep)
Wraps med gravet laks (A: melk, egg, gluten, fisk, selleri og sennep)
Ost (A: melk) og spekefat
Pasta Salat (A: melk, egg, gluten, hvete, selleri og sennep)
Grønn salat
Oliven (A: soya)
Aioli (A: egg, selleri og sennep)
Focaccia (A: hvete og gluten) og smør (A: melk)
VARME RETTER
Spicy ribbe (A: soya, gluten, selleri og sennep)
Hjemmelagde medisterkake (A: melk, selleri og sennep)
Julepølse
Ovnsbakte poteter
Pepperkakekrydret kyllingspyd (A: gluten, selleri og sennep)
Hvitløksmarinerte scampi (A: skalldyr)
440,- pr pers
