Julemat
Skal du arrangerer julebord eller julelunsj for jobben, vennegjengen eller familien?
Vi har et godt utvalg av julemenyer, alt fra klassisk julemat til juletapas.
Finner du ikke akkurat det du ser etter, skreddersyr vi gjerne en egen meny.
Julemiddag
Maten vil bli servert som en buffet.
Minstebestilling: 10 pers
​
JULEMAT LITEN
2 ribbestykker
1 medisterkake (A: melk, selleri, sennep)
1 pølse
Surkål og rødkål
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
kr 345,- pr pers
​
VEGANSK JULETALLERKEN
2 Vegisterkake, 1 vegansk julepølse, servert sammen med
ovnsbakt pastinakk, rosenkål, krydderkokt rødkål,
amadinepoteter, tyttebær og julesaus
(A: soya, selleri, sennep, sulfitt)
kr 345,- pr pers
JULEMAT STOR
2 ribbestykker
2 medisterkaker (A: melk, selleri, sennep)
2 pølser
Surkål og rødkål
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
kr 390,- pr pers
​
JULEMAT EKSTRA STOR
3 ribbestykker
2 medisterkaker (A: melk, selleri, sennep)
2 pølser
Surkål og rødkål
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
kr 425,- pr pers
Vegansk
PINNEKJØTT
Kålrotstappe (A: melk)
Poteter, sjy
kr 470,- pr pers
BLANDINGSMENY
​
2 ribbestykker
1 medisterkake (A: melk, selleri, sennep)
1 pølse
Surkål og rødkål
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
3 biter pinnekjøtt
Kålrotstappe (A: melk)
Poteter
kr 470,- pr pers


Stor -Julebordbuffet
Denne menyen er en rikholdig buffet som inneholder alle de klassiske
julerettene. Minstebestilling: 15 pers
KALDT:
Rakørret (A: fisk), gravet laks (A: sennep og fisk) , røketlaks (A: fisk)
Roastbeef (A: selleri, sennep)
Ribberull
Kalkunbryst (A: selleri, sennep)
Sylte
Spekeskinke, morrpølse
Tilbehør:
Rømme (A: melk) og remulade (A: egg, seller, sennep, sulfitt)
Sylteagurk (A: sennep) og rødbeter, rødløk, tyttebær
Sennepsaus (A: sennep)
Eggerøre (A: egg)
Potetsalat (A: melk, sennep, egg)
waldorfsalat (A: melk, egg, selleri)
Sennep
Brød (A: gluten, hvete, spor av sesam, nøtter), lefser (A: gluten, hvete),
flatbrød (A: gluten, hvete, rug, havre) og smør (A: melk)
VARMT:
Ribbe
Medisterkaker, medisterpølser (A: melk, selleri, sennep)
Surkål og rødkål
Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)
Poteter
DESSERT:
Riskrem med rødsaus (A:melk)
kr 645,- pr. pers
​
​
Ønsker du å legge til pinnekjøtt på menyen?
Pinnekjøtt, kålrabistappe (A: melk)
​
Kr 745,- pr. pers
Juletapas
Julemat med en liten vri sammen med klassiske tapasretter.
Minstebestilling: 10 pers
​
KALDE RETTER
Lettgravet laks med einebær og pepperrotrømme
(A: fisk, selleri og sennep)
Ost (A: melk) og spekefat
Pasta Salat (A: melk, egg, gluten, hvete, selleri og sennep)
Grønn salat
Oliven (A: soya)
Aioli (A: egg, selleri og sennep)
Focaccia (A: hvete og gluten) og smør (A: melk)
​
​
VARME RETTER
Spicy ribbe (A: soya, gluten, selleri og sennep)
Hjemmelagde medisterkake (A: melk, selleri og sennep)
Julepølse
Ovnsbakte poteter
Pepperkakekrydret kyllingspyd (A: gluten, selleri og sennep)
Hvitløksmarinerte scampi (A: skalldyr)
465,- pr pers


Desserter
Riskrem med rødsaus (A: melk)
kr 105,- pr pers
Vegansk pannacotta servert med julens krydder og syltede kirsebær
(A: soya)
Kr 115,-
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus (A: egg, melk)
kr 120,- pr pers
Sjokolademousse med julens krydder og kirsebær (A: melk, egg)
kr 140,- pr. pers
Julens tapasdessert 3 smaker
(A: melk, egg, nøtter, peanøtter, gluten, sulfitt)
kr 155,- pr pers