top of page

Julemat

Skal du arrangerer julebord eller julelunsj for jobben, vennegjengen eller familien?
Vi har et godt utvalg av julemenyer, alt fra klassisk julemat til juletapas.
Finner du ikke akkurat det du ser etter, skreddersyr vi gjerne en egen meny. 

Julemiddag 

Maten vil bli servert som en buffet. 

Minstebestilling: 10 pers

JULEMAT LITEN
2 ribbestykker
(A: selleri, sennep)

1 medisterkake (A: melk, selleri, sennep)

1 pølse
Surkål
og rødkål (A: sulfitt)

Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)

Poteter
kr 365,- pr pers

JULEMAT STOR
2 ribbestykker
(A: selleri, sennep)

2 medisterkaker (A: melk, selleri, sennep)

2 pølser

Surkål og rødkål (A: sulfitt)

Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)

Poteter
kr 415,- pr pers

 

JULEMAT EKSTRA STOR
3 ribbestykker
(A: selleri, sennep)

2 medisterkaker (A: melk, selleri, sennep)

2 pølser

Surkål og rødkål (A: sulfitt)

Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)

Poteter
kr 455,- pr pers



PINNEKJØTT 2 x servering 
Kålrotstappe
(A: melk)

Poteter, sjy
kr 485,- pr pers

BLANDINGSMENY

2 ribbestykker (A: selleri, sennep)

1 medisterkake (A: melk, selleri, sennep)

1 pølse

Surkål og rødkål (A: sulfitt)

Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)

3 biter pinnekjøtt

Kålrotstappe (A: melk)

Poteter
kr 450,- pr pers

DESSERT
Riskrem med rødsaus
(A: melk)
kr 95,- pr pers

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus
(A: egg, melk)
kr 115,- pr pers

Julens tapasdessert 3 smaker

(A: melk, egg, nøtter, peanøtter, gluten, sulfitt)
kr 145,- pr pers

scampi (Blogg-grafikk).png
Juletapas04ribbe.jpg

Julebordbuffet

En stor og rikholdig julebordsbuffet, med klassiske tradisjonelle julesmaker. 

Minstebestilling: 15 pers


KALDT:
Rakørret (A: fisk), gravet laks (A: sennep og fisk) , røketlaks (A: fisk)
Roastbeef (A: selleri, sennep)

Ribberull (A: selleri, sennep)

Kalkunbryst (A:  selleri, sennep)

Sylte (A: selleri, sennep)
Spekeskinke, morrpølse

Tilbehør:
Rømme 
(A: melk)  og remulade (A:  egg, seller, sennep, sulfitt)
Sylteagurk og rødbeter (A: sennep og sulfitt), rødløk, tyttebær

Sennepsaus (A: egg, sennep, selleri, sulfitt)
Eggerøre (A:  egg)

Potetsalat (A: melk, egg, sulfitt)

waldorfsalat (A: melk, egg, selleri)

Sennep

Brød (A: gluten, hvete, spor av sesam, nøtter), lefser (A: gluten, hvete),

flatbrød (A: gluten, hvete, rug, havre) og smør (A: melk)

VARMT:
Ribbe
(A: selleri og sennep)

Medisterkaker, medisterpølser (A: melk, selleri, sennep)

Surkål og rødkål (A: sulfitt)

Tyttebær, saus (A: melk, selleri, sennep, sulfitt)

Pinnekjøtt, kålrabistappe (A: melk)
Poteter

 

DESSERT:
Riskrem med rødsaus
(A:melk)

kr 595,- pr. pers

Juletapas

Julemat med en liten vri sammen med klassiske tapasretter. 

Minstebestilling: 10 pers

KALDE RETTER 

Wraps med sylte og sennep (A: melk, gluten, selleri og sennep)

Wraps med gravet laks (A: melk, egg, gluten, fisk, selleri og sennep)

Ost (A: melk) og spekefat 

Pasta Salat (A: melk, egg, gluten, hvete, selleri og sennep)

Grønn salat

Oliven (A: soya) 

Aioli (A: egg, selleri og sennep) 

Focaccia (A: hvete og gluten) og smør (A: melk)

VARME RETTER

Spicy ribbe (A: soya, gluten, selleri og sennep)

Hjemmelagde medisterkake (A: melk, selleri og sennep)

Julepølse

Ovnsbakte poteter 

Pepperkakekrydret kyllingspyd (A: gluten, selleri og sennep)

Hvitløksmarinerte scampi (A: skalldyr)



440,- pr pers

tapas.png
bottom of page