top of page
Ukens overtidsmeny
Uten mat og drikke, duger helten ikke.
Noen ganger er det behov for å jobbe litt ekstra, og da må man ha litt påfyll av energi før man igjen giver løs på arbeidet.
Under ser dere hva som er på ukens meny
Bestilles innen klokken 12:00 for levering samme dag.

Meny uke 41
Maten blir levert som en buffet hvis ikke annet er avtalt.
Allergi, eller annet vi må ta hensyn til? Gi beskjed så blir menyen tilpasset
Mandag:
​
Braisert pig wings servert med rotmos, apsargesbønner, kokte poteter og brun saus.
​(A: melk, selleri, sennep, sulfitt )
​
​
​​Tirsdag:
Lasagne servert med salat og focaccia
​(A: melk, selleri, gluten )
​
​​
Onsdag:
Laks servert med kokte poteter, gulrøtter, agurksalat og Sandefjordsmør
​(A: melk, sulfitt, fisk)
​​
Torsdag:
Stekt kyllinglår servert med ris, squash, paprika og soppsaus.
​(A: melk)
​
kr 225 ,- ink.mva pr. pers.

bottom of page