Ukens varmmat
Uten mat og drikke, duger helten ikke. Noen ganger er det behov for å jobbe litt ekstra, og da må man ha litt påfyll av energi før man igjen giver løs på arbeidet. Under ser dere hva som er på ukens meny.
Når arbeidsdagen blir lang, er god og næringsrik mat helt avgjørende. Matfikseren leverer varm lunsj og overtidsmat til bedrifter i Drammen og omegn – raskt, fleksibelt og alltid laget av gode råvarer. Perfekt når teamet trenger et ekstra måltid for å holde energien oppe.
Se ukens varmlunsjmeny og bestill til samme dag innen kl. 12:00.

Meny uke 49
Maten blir levert som en buffet hvis ikke annet er avtalt.
Allergi, eller annet vi må ta hensyn til? Gi beskjed så blir menyen tilpasset
Mandag:
Skinkestek med brun saus, stekte poteter og grønnsaker
(A: melk, selleri, sennep)
Tirsdag:
Lasagne servert med salat og focaccia
(A: gluten, melk)
Onsdag:
Salt kjøtt servert med kålrabistappe, kokt potet og sursøt løksaus.
(A: melk, selleri, sennep)
Torsdag:
Grillet kyllinglår, servert med bakte rotgrønnsaker, potet og paprika saus.
(A: melk, selleri, sennep)
kr 225 ,- ink.mva pr. pers.





