top of page

Ukens overtidsmeny 

Uten mat og drikke, duger helten ikke. 
Noen ganger er det behov for å jobbe litt ekstra, og da må man ha litt påfyll av energi før man igjen giver løs på arbeidet. 
Under ser dere hva som er på ukens meny 

Bestilles innen klokken 12:00 for levering samme dag. 


 

 

Beef Stew

Meny uke 41

Maten blir levert som en buffet hvis ikke annet er avtalt.

Allergi, eller annet vi må ta hensyn til? Gi beskjed så blir menyen tilpasset
 

Mandag:

​

Braisert pig wings servert med rotmos, apsargesbønner, kokte poteter og brun saus.

​(A: melk, selleri, sennep, sulfitt )

​

​

​​Tirsdag:

Lasagne servert med salat og focaccia 

​(A: melk, selleri, gluten ) 

​

​​

Onsdag:

Laks servert med kokte poteter, gulrøtter, agurksalat og Sandefjordsmør

​(A: melk, sulfitt, fisk)

​​

Torsdag:

Stekt kyllinglår servert med ris, squash, paprika og soppsaus.    

​(A: melk)

​

kr 225 ,- ink.mva pr. pers.  

Fish and Chips

Meny uke 39

Minstebestilling: 5 pers

​

Maten blir levert som en buffet hvis ikke annet er avtalt.

Allergi, eller annet vi må ta hensyn til? Gi beskjed så blir menyen tilpasset
 

Mandag: 

​

​

​

​​

Tirsdag: 

​

​

​

Onsdag:

​

​

​

Torsdag:

​

​​

kr 225 ,- ink.mva pr. pers.  

gryte.png

Kontakt oss!

Takk for henvendelsen! Vi kontakter deg snart.

 

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler.

  • Instagram
  • Facebook

Bestilling: 922 51 269  //  info@matfikseren.no

STOLT SPONSOR 

Nyttige linker 

©2023 by Matfikseren

DHK - Merke.png
bottom of page