top of page

Sommerfest - suksess: La oss ta hånd om maten 🌞


Sommeren er rett rundt hjørnet, og det betyr solskinn, latter og selvfølgelig, sommerfester!

Enten det er en bedrifts piknik, sommeravslutning, en familiegjenforening eller en venners grillfest, er maten alltid en viktig del av feiringen. Vi på Matfikseren forstår vi viktigheten av å levere deilige retter som passer perfekt til sommerlige anledninger.
Kanskje det kan friste med noe lettere retter når gradestokken kryper oppover?Da kan vår spekematbuffet være et godt valg for sommerfesten, spekemat passer perfekt til en avslappet utendørs sammenkomst.

Våre tapasbuffeer er også et godt valg, da det er mange gode retter som kan falle i smak hos de fleste. Vi lager salatene med mer sommerlige vri, gjerne med søte jordbær, melon, o.l 🍓


Når du bestiller tapas levert fra oss, er alle fat og boller ferdig pyntet og klar for servering. De varme rettene kommer ferdig oppvarmet i varmeesker, og det følger med urter som du kan strø over rett før servering.

Det eneste som du må ha klart, er et bord å sette maten på og noe å ta maten med


Enklere blir det vel ikke? 😎
Vi er heldige som har dyktige kokker på laget vårt som kan skreddersy menyer akkurat etter dine behov. Enten du foretrekker grilling, fingermat, temafester eller annet, kan vi bistå med å sette sammen spesialmenyer for akkurat det du ønsker.

Kontakt oss i dag for å planlegge din neste sommerfest! 🌞🥳15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page